Το ONLYOFFICE Docs v8.1 κυκλοφορεί στις 19 Ιουνίου: αποθηκεύστε την ημερομηνία και εγγραφείτε στο δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο μας

Υπέροχα νέα!

Η επόμενη έκδοση του ONLYOFFICE Docs, v8.1, θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιουνίου. Εγγραφείτε στο δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο μας και μάθετε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για όλες τις νέες δυνατότητες και βελτιώσεις. Διαβάστε αυτήν την ανάρτηση για περισσότερες πληροφορίες.

ONLYOFFICE Docs v8.1 release on June 19th: save the date and join our free webinar

Περίληψη του διαδικτυακού σεμιναρίου

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριό μας για να μάθετε περισσότερα για τις νέες δυνατότητες της επόμενης έκδοσης ONLYOFFICE του 2024, της έκδοσης 8.1:

Ημερομηνία: Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Ώρα: 14:00 CET (Ώρα Κεντρικής Ευρώπης)

Τοποθεσία: Επίσημο κανάλι ONLYOFFICE στο YouTube

Φιλοξενείται από: Την ομάδα ONLYOFFICE σε συνεργασία με την Medienstürmer, έναν αξιόπιστο συνεργάτη πολυμέσων του ONLYOFFICE από τη Γερμανία

Ατζέντα

Δείτε τι θα περιλαμβάνει το διαδικτυακό σεμινάριό μας στις 19 Ιουνίου*:

  • Επισκόπηση του ONLYOFFICE Docs 8.1 και των δυνατοτήτων του.
  • Επίδειξη του ενημερωμένου προγράμματος επεξεργασίας PDF ONLYOFFICE.
  • Μέρος Q&A από την ομάδα ONLYOFFICE

*Η ατζέντα υπόκειται σε αλλαγές. Αλλαγές ενδέχεται να προκύψουν μέχρι την έναρξη του διαδικτυακού σεμιναρίου.

Q&A και κλήρωση

Για να γιορτάσουμε την κυκλοφορία του ONLYOFFICE Docs 8.1, διοργανώνουμε μια κλήρωση. Κάντε την ερώτησή σας σχετικά με την επερχόμενη κυκλοφορία και αποκτήστε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα smartphone Murena ή κάποιο εμπορικό προϊόν ONLYOFFICE, όπως επώνυμες κούπες θερμός*.

Ο ευκολότερος τρόπος για να συμμετάσχετε στην κλήρωση είναι να εγγραφείτε στο διαδικτυακό σεμινάριο στον παρακάτω ιστότοπό μας και να διευκρινίσετε την ερώτησή σας:

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Δεύτερον, μπορείτε να στείλετε την ερώτησή σας στη διεύθυνση marketing@onlyoffice.com και να καθορίσετε την “Q&A raffle: ONLYOFFICE Docs v8.1” ως θέμα του email σας.

Τρίτον, μπορείτε να μοιραστείτε αυτό το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Απλώς μοιραστείτε το στο X, το Facebook, το LinkedIn ή το Mastodon και στείλτε μας τον σύνδεσμο για την ανάρτησή σας στη διεύθυνση marketing@onlyoffice.com προσδιορίζοντας ως θέμα το “Q&A raffle: ONLYOFFICE Docs v8.1“.

Θα ανακοινώσουμε τους νικητές μετά το webinar. Μείνετε συντονισμένοι!

*Τα βραβεία υπόκεινται σε αλλαγές ανάλογα με τη διαθεσιμότητά τους.

Εάν έχετε ερωτήσεις, στείλτε μας tweet στο @only_office ή αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω.

Δημιουργήστε τον δωρεάν λογαριασμό ONLYOFFICE σας

Online προβολή, επεξεργασία και συνεργασία σε έγγραφα, υπολογιστικά φύλλα, παρουσιάσεις, φόρμες και αρχεία PDF.