Διαθέσιμη νέα σύνδεση: ONLYOFFICE Docs και Dropbox

17 Σεπτεμβρίου 2024Από τον Efstathios Iosifidis

Καλά νέα σε όλους!

Η νέα μας εφαρμογή σύνδεσης επιτρέπει στους χρήστες του Dropbox να εργάζονται σε αρχεία γραφείου απευθείας στην πλατφόρμα τους χρησιμοποιώντας τη λειτουργικότητα του ONLYOFFICE Docs. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα.

New integration available: ONLYOFFICE Docs and Dropbox

Εφαρμογή ONLYOFFICE για Dropbox: μια επισκόπηση

Η εφαρμογή σύνδεσης του ONLYOFFICE παρέχει στους χρήστες Dropbox τη δυνατότητα να προβάλλουν και να επεξεργάζονται έγγραφα κειμένου, υπολογιστικά φύλλα, παρουσιάσεις και φόρμες με δυνατότητα συμπλήρωσης που είναι αποθηκευμένα στον λογαριασμό τους στο Dropbox.

Για να ανοίξετε ένα αρχείο με ONLYOFFICE Docs, πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στις πρόσθετες επιλογές κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με τις 3 κουκκίδες.

New integration available: ONLYOFFICE Docs and Dropbox

Μετά από αυτό, θα δείτε ένα μενού συμφραζομένων με μια λίστα πρόσθετων επιλογών για το αρχείο. Κάντε κλικ στην επιλογή Άνοιγμα σε (Open in) και επιλέξτε ONLYOFFICE Docs.

New integration available: ONLYOFFICE Docs and Dropbox

Αυτό είναι. Το αντίστοιχο πρόγραμμα επεξεργασίας ONLYOFFICE θα ανοίξει σε μια νέα καρτέλα σε λειτουργία πλήρους οθόνης, επιτρέποντάς σας να προβάλετε το αρχείο και να πραγματοποιήσετε τις απαιτούμενες τροποποιήσεις εάν είναι απαραίτητο.

New integration available: ONLYOFFICE Docs and Dropbox

Λάβετε υπόψη ότι αυτός ο αλγόριθμος λειτουργεί για αρχεία OOXML (DOCX, XLSX και PPTX) και τις μορφές του ONLYOFFICE. Εάν προσπαθήσετε να ανοίξετε ένα αρχείο του οποίου η μορφή δεν υποστηρίζεται για επεξεργασία, θα δείτε ένα νέο παράθυρο με τις ακόλουθες επιλογές:

  • Άνοιγμα αρχείου μόνο για προβολή
  • Δημιουργία αντιγράφου αρχείου OOXML
  • Άνοιγμα αρχείου για επεξεργασία

Για να συνεχίσετε, πρέπει να επιλέξετε την επιθυμητή επιλογή και να κάνετε κλικ στο Άνοιγμα (Open).

New integration available: ONLYOFFICE Docs and Dropbox

Πώς να εγκαταστήσετε την εφαρμογή σύνδεσης ONLYOFFICE

Προς το παρόν, η εφαρμογή σύνδεσης ONLYOFFICE δεν είναι διαθέσιμη στο Κέντρο εφαρμογών Dropbox. Για να το προσθέσετε στην πλατφόρμα Dropbox σας, θα πρέπει να κάνετε κλικ στο παρακάτω κουμπί:

ΛΗΨΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ONLYOFFICE

Εάν δεν είστε συνδεδεμένοι στο Dropbox, θα σας προσφερθεί να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας μία από τις διαθέσιμες επιλογές.

New integration available: ONLYOFFICE Docs and Dropbox

Όταν είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας στο Dropbox, θα χρειαστεί να εκχωρήσετε ορισμένα δικαιώματα στην εφαρμογή ONLYOFFICE. Μην ανησυχείτε για το απόρρητό σας. Η εφαρμογή ONLYOFFICE χρειάζεται απλώς τα δικαιώματα για την προβολή βασικών πληροφοριών σχετικά με τον λογαριασμό σας και την επεξεργασία περιεχομένου. Εάν είστε εντάξει με αυτό, κάντε κλικ στην επιλογή Να επιτρέπεται (Allow).

New integration available: ONLYOFFICE Docs and Dropbox

Συγχαρητήρια! Εάν γίνει σωστά, θα ανακατευθυνθείτε στον χώρο αποθήκευσης Dropbox. Τώρα μπορείτε να εργαστείτε στα αρχεία του γραφείου σας χρησιμοποιώντας όλα τα εργαλεία επεξεργασίας και μορφοποίησης που παρέχονται από το ONLYOFFICE Docs.

Πώς να αποσυνδέσετε την εφαρμογή σύνδεσης

Εάν δεν θέλετε πλέον να χρησιμοποιείτε το ONLYOFFICE Docs, μπορείτε να αποσυνδέσετε την εφαρμογή σύνδεσης μέσω των ρυθμίσεων προφίλ. Κάντε κλικ στο όνομά σας στην επάνω δεξιά γωνία, επιλέξτε Ρυθμίσεις (Settings), μεταβείτε στην ενότητα Εφαρμογές (Apps), βρείτε το ONLYOFFICE Docs και κάντε κλικ στο εικονίδιό του. Θα δείτε ορισμένες πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή ενσωμάτωσης. Για να διαγράψετε την εφαρμογή, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί Αποσύνδεση (Disconnect).

New integration available: ONLYOFFICE Docs and Dropbox

Στη συνέχεια, θα πρέπει να επιβεβαιώσετε ξανά την ενέργεια. Όταν τελειώσετε, η εφαρμογή σύνδεσης ONLYOFFICE θα αφαιρεθεί από τη λίστα των διαθέσιμων εφαρμογών τρίτων για το Dropbox.

New integration available: ONLYOFFICE Docs and Dropbox

Υποστηριζόμενες μορφές

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή σύνδεσης ONLYOFFICE, μπορείτε να προβάλετε και να επεξεργαστείτε τις ακόλουθες μορφές αρχείων:

  • Έγγραφα DOCX
  • Υπολογιστικά φύλλα XLSX
  • Παρουσιάσεις PPTX
  • Πρότυπα φόρμας DOCXF
  • Φόρμες με δυνατότητα συμπλήρωσης OFORM

Επίσης, μπορείτε να προβάλετε και να μετατρέψετε για περαιτέρω επεξεργασία άλλες μορφές, όπως DOC, DOCM, DOT, DOTX, DOTM, ODT, FODT, OTT, RTF, TXT, HTML, HTM, MHT, XML, PDF, DJVU, FB2, EPUB, XPS, OXPS, XLS, XLSM, XLT, XLTX, XLTM, ODS, FODS, OTS, CSV, PPS, PPSX, PPSM, PPT, PPTM, POT, POTX, POTM, ODP, FODP, OTP.

Δημιουργήστε τον δωρεάν λογαριασμό ONLYOFFICE σας

Online προβολή, επεξεργασία και συνεργασία σε έγγραφα, υπολογιστικά φύλλα, παρουσιάσεις, φόρμες και αρχεία PDF.