10 digitálních plánovačů pro každý vkus

9 srpen 2024By Elena

Digitální plánovače nám usnadňují život a umožňují nám mít vše na jednom místě a organizovat si denní nebo týmové aktivity. Pojďme se podívat na nejlepší digitální plánovače pro různé účely a pro každý vkus.

10 digital planners for every taste 2023

Digitální plánovač je software, který vám pomůže ukládat a sledovat cíle, plány a seznamy úkolů a systematicky spravovat čas na jednom místě. V současnosti existuje mnoho aplikací a služeb se seznamy úkolů, sledováním, řízením projektů, správou úkolů a dílčích úkolů, sledováním návyků, kontrolou rozpočtu, analýzami a statistikami a dalšími funkcemi.

Abyste pochopili, který digitální plánovač je pro vás ten pravý, musíte si nejprve stanovit několik bodů:

  • Činnosti: práce, vedení týmu, studium, osobní každodenní aktivity atd.
  • Klíčové funkce: plánování na den, měsíc nebo rok, sledování projektů nebo návyků.
  • Jak používat: online, pro počítače a mobilní aplikace pro iOS nebo Android.
  • Design: jak chcete informace prezentovat.

Zkusme zjistit, které digitální plánovače jsou pro které účely nejvhodnější.

Digitální šablony plánovače

Jednou z nejjednodušších možností, jak organizovat své aktivity, jsou digitální formuláře. Můžete je používat v notebooku nebo si je vytisknout a mít je pak vždy po ruce.

Formuláře ONLYOFFICE

Knihovna ONLYOFFICE OFORM nabízí mnoho bezplatných digitálních plánovačů pro každý vkus a účel. Jedná se o PDF soubory s vyplnitelnými poli. Formuláře lze uložit a vytisknout a použít jako papírový plánovač. Kromě toho můžete formuláře uložit ve formátu PDF a otevřít je v jakékoli aplikaci, která tento formát podporuje.

10 digital planners for every taste 2023

V knihovně jsou k dispozici denní rozvrhytýdenní plánovačetýdenní plánovače jídlacestovní plánovačeplánovače cvičení a další formuláře.

PŘEJÍT DO KNIHOVNY

S ONLYOFFICE si můžete také vytvořit svůj osobní plánovač. Nástroj pro tvorbu formulářů ONLYOFFICE nabízí sadu vyplnitelných polí, jako jsou text, kombinovaná pole, rozevírací seznamy, zaškrtávací políčka, rádiová tlačítka a obrázky, které jsou podobné standardním ovládacím prvkům obsahu, ale jsou vybaveny pokročilými vlastnostmi polí. Plánovač můžete vytvářet ve známém rozhraní textového dokumentu.

Podívejte se na naše video a zjistěte, jak vytvořit digitální plánovač v aplikaci ONLYOFFICE Desktop Editors nebo v cloudu :

Passion Planner

10 digital planners for every taste 2023
Zdroj: Passion Planner

Passion Planner nabízí PDF soubory plánovače, které si můžete vytisknout. Plánovače jsou k dispozici zdarma a lze je stáhnout, pokud zadáte svůj e-mail. Mezi možnosti patří sledování kalorií, sledování návyků, seznamy úkolů a denní nebo týdenní plánovače.

 

Digitální plánovače v kalendáři

Kalendář Google

10 digital planners for every taste 2023
Zdroj: Aktualizace Google Workspace

Kalendář Google vypadá jako poměrně jednoduchý, ale šikovný digitální plánovač. Umožňuje plánovat úkoly, události a schůzky bez jejich překrývání.

Kalendář Google poskytuje jen základní a omezené funkce, přesto nabízí několik skvělých možností plánování, které jsou vhodné pro správného uživatele nebo pro integraci do aplikace, kterou již používáte. Pomocí snadno použitelného rozhraní můžete také plánovat události na den, týden, měsíc nebo celý rok.

Klíčové funkce: sdílení kalendáře, připomenutí, zobrazení agendy.
Cena: zdarma

Todoist

10 digital planners for every taste 2023
Zdroj: Todoist

Todoist je jedna z nejoblíbenějších aplikací pro plánování každodenních úkolů. Umožňuje vytvářet, organizovat a spravovat úkoly pomocí jednoduchého rozhraní pro přetahování.

Todoist podporuje řadu integrací s dalšími aplikacemi, které zlepšují pracovní postupy a zjednodušují správu úkolů. Podporuje dílčí úkoly, podprojekty, opakující se úkoly, oznámení a další.

Klíčové funkce: správa úkolů, štítky úkolů, stanovení priorit úkolů, sledování postupu.

Cena: aplikace je k dispozici v bezplatné verzi. Její placená nabídka začíná na 3 dolarech měsíčně.

Any.do

10 digital planners for every taste 2023
Zdroj: Any.do

Any.do je digitální plánovací aplikace, která vám pomůže zvládat každodenní úkoly a povinnosti. Pomáhá organizovat váš život a udržet si přehled o všem, co je třeba udělat.

Můžete přidávat úkoly, poznámky a odkazy a následně nastavit termíny jejich dokončení. Any.do má také šablony pro různé typy projektů, takže je velmi snadné hned začít.

Hlavní funkce: jednoduché rozhraní, vestavěné šablony, filtry a funkce připomínek.

Cena: k dispozici je bezplatná verze. Cena placené verze je 4 USD za uživatele/měsíc.

nTask

10 digital planners for every taste 2023
Zdroj: nTask

nTask je digitální plánovač, který vám pomůže naplánovat si den a sledovat jeho průběh. Obsahuje kalendář, seznam úkolů a sekci poznámek a také možnost synchronizace s vašimi zařízeními.

Pomocí této aplikace můžete sledovat úkoly, schůzky a termíny a také monitorovat svůj pokrok a vždy mít události pod kontrolou. Je také ideální pro vytváření cílů a plánování projektů.

Hlavní funkce: denní plánovač, seznam úkolů, přizpůsobitelné cíle, sledování nálady.

Cena: od 4 USD za uživatele/měsíc.

 

Digitální plánovače a platformy pro produktivitu

ClickUp

10 digital planners for every taste 2023
Zdroj: ClickUp

ClickUp je výkonný nástroj pro týmy, který zajišťuje efektivní plánování projektů a maximální produktivitu. Je to digitální plánovač pro plánování harmonogramu a řízení projektů, který přináší veškerou jejich práci na jednom místě s intuitivním rozhraním.

ClickUp umožňuje uživatelům sledovat své plány, úkoly, rozpočty a cíle. Nabízí také funkce, jako je časovač a budík, takže se můžete soustředit na práci, aniž byste museli kontrolovat čas.

ClickUp disponuje vysoce přizpůsobitelnými možnostmi, jako jsou vlastní pole a značky. Díky tomu je vhodným nástrojem pro ty, kteří jsou posedlí plánováním, sledováním a řízením.

Klíčové funkce: zobrazení kalendáře, automatizace vytváření úkolů, přizpůsobení, šablony plánování, sledování času.

Cena: K dispozici je bezplatná verze s funkčními omezeními. Cena placené verze začíná na 5 USD měsíčně za uživatele.

Trello

10 digital planners for every taste 2023
Zdroj: Trello

Pro uživatele, kteří rádi prezentují informace vizuálněji, je Trello dobrou volbou. Jedná se o digitální plánovač, který se snadno používá a dá se přizpůsobit jakémukoli typu podnikání.

Trello využívá systém, ve kterém se projekty a úkoly zobrazují jako karty. Můžete je snadno upravovat, přidávat informace, komentáře nebo odkazy a připojovat soubory nebo obrázky.

Projekty lze sdílet s ostatními členy týmu, kteří mohou navrhovat nápady nebo s vámi pracovat na úkolech. Díky tomu mohou všichni zúčastnění snadno sledovat úkoly a termíny.

Klíčové funkce: vizuální editor tabulek, grafy a tabulky, funkce pro spolupráci, upozornění na zprávy.

Cena: K dispozici je bezplatná verze s funkčními omezeními. Cena placené verze začíná na 13,49 USD za uživatele/měsíc.

Asana

10 digital planners for every taste 2023
Zdroj: Asana

Asana je digitální plánovací aplikace, která umožňuje systematicky spravovat úkoly, projekty a termíny. Nabízí také funkce, jako jsou termíny plnění, štítky a značky, které usnadňují vyhledávání a organizaci informací.

Profesionální uživatelé ji mohou používat ke sledování svých pracovních plánů a úkolů. Kromě toho se díky krásnému rozhraní snadno ovládá a používá.

Klíčové funkce: aktualizace postupu plnění úkolů v reálném čase, vytváření seznamů úkolů a přání, přidávání fotografií, odkazů a souborů.

Cena: Bezplatná verze je k dispozici s omezením počtu úkolů a projektů. Cena placené verze začíná na 10,99 EUR.

ONLYOFFICE Workspace

ONLYOFFICE Workspace je digitální plánovač vhodný pro týmy libovolné velikosti i pro pracovníky na volné noze. Jedná se o kompletní platformu produktivity, která přináší nástroj aplikací pro správu projektů, správu a úpravu dokumentů, poštu, CRM, kalendáře a komunikační nástroje.

Modul kalendáře aplikace ONLYFFICE Workspace umožňuje spravovat osobní nebo týmový rozvrh, přidávat různé události a schůzky a nastavit připomenutí, abyste nikdy nic nezmeškali. Kalendáře můžete také sdílet s možností udělit přístup konkrétní osobě nebo naplánovat skupinové schůzky.

Kalendář se také synchronizuje s kalendáři třetích stran pomocí protokolu CalDAV a sleduje vše na jednom místě.

Modul pro řízení projektů obsahuje základní a doplňkové nástroje pro řízení projektů: úkoly, dílčí úkoly a milníky, účtování času, Ganttův diagram, výkazy, flexibilní uživatelské role a mnoho dalšího.

Moduly pro správu projektů a kalendáře jsou integrovány se systémem správy dokumentů pro přímý přístup k dokumentům a také se systémem CRM.

Klíčové funkce: sdílení kalendáře, synchronizace s aplikacemi třetích stran, správa projektů a úkolů, Ganttův diagram a správa času.

Cena: Pro týmy do 5 uživatelů je ONLYOFFICE Workspace zdarma. Pro větší týmy začíná cena od 5 USD za uživatele/měsíc. K dispozici je 30denní zkušební období.

VYZKOUŠET V CLOUDUVYZKOUŠET ON-PREMISES

Závěr

Výběr digitálního plánovače samozřejmě závisí na vašich potřebách a vkusu. Pro velké týmy a složité úkoly se hodí placené verze plánovačů, které nabízejí více funkcí a poskytují analytiku. Pro osobní použití je pohodlnější používat plánovače, které budete mít vždy po ruce, tedy mobilní aplikace nebo plánovače k vytištění.

Vytvořte si bezplatný účet ONLYOFFICE

Prohlížejte, upravujte a spolupracujte na dokumentech, listech, diapozitivech, formulářích a souborech PDF online.