10 digitalnih planera za svaki ukus

13 August 2024By Marija

Digitalni planeri olakšavaju život omogućavajući nam da sve držimo na jednom mestu i organizujemo svoje dnevne ili timske aktivnosti. Hajde da pogledamo najbolje digitalne planere za različite namene i svaki ukus.

10 digital planners for every taste 2023

Digitalni planer je softver koji vam pomaže da skladištite i pratite ciljeve, planove i liste obaveza i upravljate svojim vremenom sistematski i na jednom mestu. Danas postoji mnogo aplikacija i usluga sa listama obaveza, praćenjem, upravljanjem projektima, upravljanjem zadacima i podzadacima, praćenjem navika, kontrolom budžeta, analizom i statistikom i još mnogo toga.

Da biste razumeli koji je digitalni planer pravi za vas, morate da počnete tako što ćete identifikovati nekoliko tačaka:

  • Aktivnosti: rad, upravljanje timom, studije, lične dnevne aktivnosti itd.
  • Ključna funkcionalnost: planiranje za dan, mesec ili godinu, praćenje projekata ili praćenje navika.
  • Kako koristiti: onlajn, desktop i mobilne aplikacije za iOS ili Android.
  • Dizajn: kako želite da informacije budu predstavljene.

Hajde da pokušamo da shvatimo koji su digitalni planeri najpogodniji za koje svrhe.

Šabloni digitalnog planera

Jedan od najlakših načina da organizujete svoje aktivnosti je putem digitalnih formulara. Možete da ih koristite na laptopu ili da ih odštampate da biste uvek imali pri ruci.

ONLYOFFICE Obrasci

ONLYOFFICE OFORM biblioteka nudi mnoge besplatne digitalne planere za svaki ukus i svrhu. Ovo su PDF datoteke sa poljima za popunjavanje. Obrasci se mogu sačuvati i odštampati za korišćenje kao papirni planer. Pored toga, možete sačuvati obrasce u PDF formatu i otvoriti ih u bilo kojoj aplikaciji koja podržava ovaj format.

10 digital planners for every taste 2023

Dnevni rasporedinedeljni planerinedeljni planeri jelaplaneri putovanjaplaneri vežbanja i drugi obrasci su dostupni u biblioteci.

IDI NA BIBLIOTEKU

Uz ONLYOFFICE takođe možete kreirati svoj lični planer. ONLYOFFICE kreator obrazaca nudi skup polja koja se mogu ispuniti, kao što su tekst, kombinovani okviri, padajuće liste, polja za potvrdu, radio dugmad i slike koje su slične standardnim kontrolama sadržaja, ali dolaze sa naprednim svojstvima polja. Možete kreirati svoj planer u poznatom interfejsu tekstualnog dokumenta.

Pogledajte naš video da naučite kako da napravite digitalni planer u ONLYOFFICE Desktop Editors ili u oblaku :

Passion Planner

10 digital planners for every taste 2023
Izvor: Passion Planner

Passion Planner nudi PDF datoteke planera koje možete odštampati. Planeri su dostupni besplatno i mogu se preuzeti ako unesete svoj email. Opcije uključuju praćenje kalorija, praćenje navika, liste obaveza i dnevne ili nedeljne planere.

 

Digitalni planeri sa kalendarom

Google Calendar

10 digital planners for every taste 2023
Izvor: Google Workspace updates

Google kalendar izgleda kao prilično jednostavan, ali zgodan digitalni planer. Omogućava vam da zakažete zadatke, događaje i sastanke bez njihovog preklapanja.

Funkcije Google kalendara su osnovne, ali nudi neke sjajne opcije zakazivanja koje su pogodne za pravog korisnika ili za integraciju u aplikaciju koju već koristite. Takođe možete da zakažete događaje za dan, nedelju, mesec ili celu godinu pomoću interfejsa koji je jednostavan za korišćenje.

Ključna funkcionalnost: deljenje kalendara, podsetnici, prikaz agende.

Cena: besplatno

Todoist

10 digital planners for every taste 2023
Izvor: Todoist

Todoist je jedna od najpopularnijih aplikacija za planiranje svakodnevnih zadataka. Omogućava vam da kreirate, organizujete i upravljate zadacima pomoću jednostavnog interfejsa za prevlačenje i ispuštanje.

Todoist podržava višestruke integracije sa drugim aplikacijama za poboljšanje tokova posla i pojednostavljenje upravljanja zadacima. Podržava podzadatke, potprojekte, zadatke koji se ponavljaju, obaveštenja i još mnogo toga.

Ključna funkcionalnost: upravljanje zadacima, oznake zadataka, određivanje prioriteta zadataka, praćenje napretka.

Cena: aplikacija je dostupna u besplatnoj verziji. Njegova plaćena ponuda počinje od 3 USD mesečno.

Any.do

10 digital planners for every taste 2023
Izvor: Any.do

Any.do je aplikacija za digitalno planiranje koja vam pomaže da upravljate svakodnevnim zadacima i obavezama. Pomaže da organizujete svoj život i ostanete u toku sa svime što treba da se uradi.

Možete dodati zadatke, beleške i linkove, a zatim postaviti rokove kada želite da se završe. Any.do takođe ima šablone za različite tipove projekata, što olakšava da se rad započne odmah.

Ključna funkcionalnost: jednostavan interfejs, ugrađeni šabloni, filteri i funkcije podsetnika.

Cena: besplatna verzija je obezbeđena. Cena plaćene verzije je 4 USD po korisniku mesečno.

nTask

10 digital planners for every taste 2023
Izvor: nTask

nTask je digitalni planer koji vam pomaže da planirate svoj dan i pratite napredak. Uključuje kalendar, listu obaveza i odeljak za beleške, kao i mogućnost sinhronizacije sa vašim uređajima.

Možete ga koristiti da pratite zadatke, sastanke i rokove, kao i da pratite svoj napredak i ostanete na pravom putu. Takođe je idealan za kreiranje ciljeva i planiranje projekata.

Ključna funkcionalnost: dnevni planer, lista obaveza, prilagodljivi ciljevi, pratilac raspoloženja.

Cena: od 4 USD po korisniku mesečno

 

Digitalni planeri i platforme za produktivnost

ClickUp

10 digital planners for every taste 2023
Izvor: ClickUp

ClickUp je moćan alat za timove koji osigurava efikasno planiranje projekta i maksimalnu produktivnost. To je digitalni planer za planiranje rasporeda i upravljanje projektima koji sa intuitivnim interfejsom dovodi sav njihov rad na jedno mesto.

ClickUp omogućava korisnicima da prate svoje rasporede, zadatke, budžete i ciljeve. Takođe ima funkcije kao što su tajmer i budilnik tako da možete ostati fokusirani na svoj posao bez potrebe da proveravate svoje vreme

ClickUp ima veoma prilagodljive opcije kao što su prilagođena polja i oznake. To ga čini dobrim alatom za one koji su opsednuti planiranjem, praćenjem i upravljanjem.

Ključna funkcionalnost: prikaz kalendara, automatizovano kreiranje zadataka, prilagođavanje, šabloni planiranja, praćenje vremena.

Cena: besplatna verzija je dostupna sa funkcionalnim ograničenjima. Cena za plaćenu verziju počinje od 5 USD mesečno po korisniku.

Trello

10 digital planners for every taste 2023
Izvor: Trello

Za one koji vole da predstave informacije vizuelnije, Trello je dobra opcija. To je digitalni planer koji je jednostavan za korišćenje i prilagodljiv bilo kojoj vrsti poslovanja.

Trello ima sistem gde se projekti i zadaci prikazuju kao kartice. Možete ih lako urediti, dodati informacije, komentare ili linkove i priložiti datoteke ili slike.

Projekti se mogu deliti sa drugim članovima tima i oni mogu da predlažu ideje ili rade na zadacima sa vama. Ovo olakšava svima uključenim da prate zadatke i rokove.

Ključna funkcionalnost: vizuelni editor table, grafikoni i dijagrami, funkcije za saradnju, obaveštenja o porukama.

Cena: besplatna verzija je dostupna sa funkcionalnim ograničenjima. Cena za plaćenu verziju počinje od 13,49 USD po korisniku mesečno.

Asana

10 digital planners for every taste 2023
Izvor: Asana

Asana je aplikacija za digitalni planer koja vam omogućava da sistematski upravljate zadacima, projektima i rokovima. Takođe ima funkcije kao što su rokovi, oznake i tagovi koje olakšavaju pronalaženje i organizovanje informacija.

Profesionalni korisnici ga mogu koristiti da prate svoje radne rasporede i zadatke. Pored toga, prelep interfejs olakšava navigaciju i korišćenje.

Ključna funkcionalnost: ažuriranja u realnom vremenu o napretku zadataka, kreiranje lista obaveza i želja, dodavanje fotografija, linkova i datoteka.

Cena: Besplatna verzija je dostupna sa ograničenjem broja zadataka i projekata. Cena plaćene verzije počinje od 10,99 €.

ONLYOFFICE Workspace

ONLYOFFICE Workspace je digitalni planer pogodan za timove bilo koje veličine i frilensere. To je kompletna platforma za produktivnost koja pruža alat u vidu aplikacija za upravljanje projektima, upravljanje dokumentima i uređivanje, poštu, CRM, kalendare i komunikacione alate.

Kalendarski modul ONLYOFFICE Workspace-a vam omogućava da upravljate ličnim ili timskim rasporedom, dodajete različite događaje i sastanke i postavljate podsetnik da nikada ništa ne propustite. Takođe možete da delite kalendare sa mogućnošću da date pristup određenoj osobi ili zakažete grupne sastanke.

Kalendar se takođe sinhronizuje sa trećim kalendarima koristeći CalDAV protokol i prati sve na jednom mestu.

Modul za upravljanje projektima sadrži osnovne i dodatne alate za upravljanje projektima: zadatke, podzadatke i prekretnice, praćenje vremena, Gantt-ov dijagram, izveštavanje, fleksibilne korisničke uloge i još mnogo toga.

Moduli za upravljanje projektima i kalendar su integrisani sa sistemom upravljanja dokumentima za direktan pristup dokumentima, kao i sa CRM-om.

Ključna funkcionalnost: deljenje kalendara, sinhronizacija sa aplikacijama trećih strana, upravljanje projektima i zadacima, Gantt-ov dijagram i upravljanje vremenom.

Cena: ONLYOFFICE Workspace je besplatan za timove do 5 korisnika. Za veće timove, cena počinje od 5 USD po korisniku mesečno. Obezbeđen je probni period od 30 dana.

ISPROBAJ U OBLAKU            ISPROBAJ NA LOKACIJI

Završna reč

Izbor digitalnog planera, naravno, zavisi od vaših potreba i ukusa. Za velike timove i složene zadatke, plaćene verzije planera koje nude više funkcija i pružaju analitiku su dovoljne. Za ličnu upotrebu, pogodnije je koristiti planere koji će uvek biti pri ruci, to su mobilne aplikacije ili planeri za štampanje.

Create your free ONLYOFFICE account

View, edit and collaborate on docs, sheets, slides, forms, and PDF files online.